cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution
Highlighted

Escapade Theme - Menu level 3 is not entirely visible

Hi there,

 

I know this has been discussed before, but the issue does not seem to be resolved on my end.

In my navigation on level 3 the menu is not entirely visible if screen has no sufficient resolution.

There is three more topics in this menu which are not visible as seen in screenshot.

Is there anything i can do about this?

Problem page: paistepedia.com

and then > current

 

Thanks!

Seven07

Screenshot 2019-04-05 at 12.06.10.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Super User I Super User I
Super User I
Solution

Re: Escapade Theme - Menu level 3 is not entirely visible

This style menu is not good for many items.  The simplest solutions would be to break them up into sub-sections or find a better fitting theme.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Super User I Super User I
Super User I
Solution

Re: Escapade Theme - Menu level 3 is not entirely visible

This style menu is not good for many items.  The simplest solutions would be to break them up into sub-sections or find a better fitting theme.

View solution in original post

Highlighted

Re: Escapade Theme - Menu level 3 is not entirely visible

Thanks Nate for looking into this.

I am afraid I do not see this as a solution though.

Is there really no other way?

Too deep into the project to change the whole theme now.

Thanks

Highlighted
Super User I Super User I
Super User I

Re: Escapade Theme - Menu level 3 is not entirely visible

It is possible to edit the theme to have a different style menu, but this is a more advanced option.

 

The problem is the menu items are taking up too much space and extending off the screen.  There isn't a quick fix for this that gives a good user experience.  It's just that this style menu works better for a site with fewer sections.

Highlighted

Re: Escapade Theme - Menu level 3 is not entirely visible

Thanks @Nate for your reply again.

Seems like I have just chose the wrong theme.

Thanks again